Diensten

Scroll

Maatwerk
webdesign

Wilt u opvallen met uw website? Een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp van uw website is dan onmisbaar. De plaatsing van navigatie, plaatjes en teksten spelen hierbij een belangrijke rol, maar ook hoe de informatie op uw website is ingedeeld. Wij nemen de eindgebruiker altijd als uitgangspunt en streven er naar dat voor hen het gebruik van uw website zo efficiënt en effectief mogelijk is.

Website
ontwikkeling

Websites van Baas interactive zitten technisch goed in elkaar. Deze zijn geoptimaliseerd op snelheid en werken in elke browser. Wij zijn onder andere bekend met deze talen, technologieën en software: HTML5, CSS3, LESS, Liquid, Javascript, jQuery, PHP, JSON, Responsive Webdesign, Twitter Bootstrap, Wordpress, Shopify, Adobe Business Catalyst, Adobe Creative Suit, Omnigraffle.

Zoekmachine
marketing

De vindbaarheid van uw website op internet is van essentieel belang. Het merendeel van uw website bezoekers bereikt uw website via Google. Om goed vindbaar te zijn, is een technisch goed opgezette website belangrijk, maar ook andere zaken spelen een rol. Te denken valt aan de informatiestructuur op uw website en het gebruik van bepaalde zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Baas interactive heeft ruime ervaring in het optimaliseren van websites om hoog te scoren in Google.

Responsive
webdesign

Baas interactive ontwerpt en ontwikkelt responsive websites. Responsive webdesign zorgt ervoor dat de lay-out van uw website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van uw apparaat. Een voorbeeld hiervan is, wanneer een bezoeker de website via een iPhone bekijkt, er een versie van de website te zien is, die zich aanpast aan de schermgrootte van de iPhone. Er hoeft maar één versie van de website gebouwd en onderhouden te worden.

Wordpress
webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress is de perfecte oplossing voor kleine, middelgrote, maar zeker ook voor grote bedrijven. Een groot voordeel van een WordPress website is het eenvoudige onderhoud. U heeft geen programmeerkennis nodig om uw website aan te kunnen passen. WordPress biedt standaard ruime mogelijkheden aan om uw website te kunnen onderhouden. Het opstellen van pagina’s, plaatsen van tekst en plaatjes is zeer gemakkelijk.

Website
onderhoud

Uw website heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Te denken valt aan het toevoegen of bewerken van content en/of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten op uw website. Heeft u al een website, maar bent u niet geheel tevreden, dan passen wij deze geheel naar uw tevredenheid aan.

Vraag een offerte aan

Wilt u een website laten ontwikkelen? Wij staan klaar om met u mee te denken en uw project tot een groot succes te maken! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Voorkeur voor contact:

Vertel ons over uw project

Wij ontvangen graag een korte omschrijving van uw project.

Hieronder kunt u aangeven in welke diensten u geïnteresseerd bent.