Portfolio

Keuzehulp anticonceptie

Volgend project
Scroll
Burnside webdesign

Keuzehulp anticonceptie

De keuzehulp anticonceptie is ontwikkeld in opdracht van de onderzoeksafdeling van Bureau Studentenartsen van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft de Vrije Universiteit Amsterdam en het VUmc een rol gespeeld in de ontwikkeling van de keuzehulp. Er is geen sprake van financiële belangen van betrokken partijen. Ook zijn er geen farmaceutische bedrijven bij de keuzehulp betrokken, dit houdt in dat de uitkomsten van de keuzehulp niet zijn beïnvloed door bedrijven die baat kunnen hebben bij het verkoop van een specifieke anticonceptiemethode. De bedoeling is dat de uiteindelijke keuze volledig is bepaald door persoonlijke voorkeuren, medicatiegebruik en contra-indicaties.

Bekijk website

Ontwikkeling & Design

Tijdens de ontwerp- en ontwikkelings fase is er rekening gehouden met de doelgroep van de website. De site is specifiek gericht op vrouwelijke studenten.
Op de site worden dan ook frisse kleuren gebruikt die een jong publiek moeten aanspreken.

Keuzehulp anticonceptie stijl
BUILD WITH
Keuzehulp vragen Keuzehulp uitkomsten

Keuzehulp

De keuzehulp bestaat uit circa 60 vragen waarbij via routing een uitkomst/advies verschijnt. Er zijn uiteindelijk 70 mogelijke uitkomsten. De logica achter de keuzehulp is met behulp van een jQuery script gebouwd.

Vraag een offerte aan

Wilt u een website laten ontwikkelen? Wij staan klaar om met u mee te denken en uw project tot een groot succes te maken! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Voorkeur voor contact:

Vertel ons over uw project

Wij ontvangen graag een korte omschrijving van uw project.

Hieronder kunt u aangeven in welke diensten u geïnteresseerd bent.