Over Baas interactive

Webdesign bureau Baas interactive is in 2005 door Willem Baas opgericht vanuit een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Centraal staat bij ons een uniek ontwerp, dat correspondeert met uw huisstijl en externe uitingen. Uw website is vaak de eerste ervaring die uw potentiële klant heeft met uw bedrijf. Het is dan ook van essentieel belang dat uw website niet alleen mooi ontworpen is, maar zeker ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Wij vinden het belangrijk om u en uw bedrijf goed te leren kennen. In het voortraject besteden wij veel aandacht aan het in kaart brengen van uw wensen, door relevante vragen te stellen vanuit onze expertise, om zo tot een werkbaar concept te komen.

De lijnen zijn kort, waardoor u direct ter zake kunt komen. In plezierig contact met zijn klanten en met een gezonde dosis werklust, maakt Willem Baas van elk project een succes.

Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Vraag een offerte aan

Wilt u een website laten ontwikkelen? Wij staan klaar om met u mee te denken en uw project tot een groot succes te maken! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Voorkeur voor contact:

Vertel ons over uw project

Wij ontvangen graag een korte omschrijving van uw project.

Hieronder kunt u aangeven in welke diensten u geïnteresseerd bent.